FactorIconChevronRightSmallKant En Klare MaaltijdenIconChevronRightSmallVers

Verse maaltijden aan huis

Ontdek het gemak en de smaak van verse maaltijden aan huis. Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig! Bestel nu en ervaar de luxe van heerlijke, vers bereide gerechten, rechtstreeks aan uw deur bezorgd.
Ontdek het gemak en de smaak van verse maaltijden aan huis. Gezond eten was nog nooit zo eenvoudig! Bestel nu en ervaar de luxe van heerlijke, vers bereide gerechten, rechtstreeks aan uw deur bezorgd.

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks maken de gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen, eten en genieten

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks maken de gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen, eten en genieten

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

Verse kant-en-klaarmaaltijden dankzij Factor

Verse kant-en-klaarmaaltijden dankzij Factor

Verse kant-en-klaarmaaltijden bieden een moderne oplossing voor de toenemende behoefte aan gemak en kwaliteit in onze dagelijkse voeding. Deze verse maaltijden worden onderscheiden door hun gebruik van verse, vaak lokaal geproduceerde ingrediënten, in tegenstelling tot de traditionele, lang houdbare kant-en-klaarmaaltijden. De nadruk ligt op een voedzame en smaakvolle eetervaring, vergelijkbaar met een thuis vers bereide maaltijd. Deze maaltijden worden gekoeld geleverd en zijn ontworpen om met minimale voorbereiding opgewarmd te worden. Ze zijn ideaal voor mensen met een drukke levensstijl, zoals werkende mensen en studenten, maar bieden ook uitkomst voor ouderen en anderen die het moeilijk vinden om dagelijks verse maaltijden te bereiden. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kant-en-klare verse maaltijden bij Factor. Je kunt ook kiezen uit verschillende voorkeursmenu's, zoals vegetarisch, keto, flexitarisch en pescotarisch. De verse kant-en-klare maaltijden worden bij jou thuis bezorgd en zijn zo klaar om genuttigd te worden.
Vers gekookte maaltijden van Factor voor optimale smaak

Vers gekookte maaltijden van Factor voor optimale smaak

Dagverse maaltijden en vers gekookte maaltijden vertegenwoordigen twee belangrijke concepten in de hedendaagse voedingswereld, gericht op gezondheid en gemak. Factor is er om je daarbij te helpen. Dagverse maaltijden zetten in op de versheid van ingrediënten, waarbij de nadruk ligt op het gebruik van producten die binnen enkele dagen na oogst worden bereid. Dat garandeert niet alleen de voedingswaarde, maar ook de optimale smaak van de ingrediënten. De vers gekookte maaltijden van Factor worden voor jou gemaakt en in een bakje gedaan dat gemakkelijk in de oven of microgolfoven kan. De gerechten worden vers gemaakt door onze specialisten. Door die aanpak behouden de maaltijden hun textuur, aroma en smaak, die vaak verloren gaan bij traditionele voedselconserveringstechnieken. De verse gerechten zijn populair bij mensen die weinig tijd hebben maar toch willen genieten van een verse maaltijd. Ze spelen een cruciale rol in het faciliteren van een gebalanceerde levensstijl, door eenvoudige voedzame en heerlijke opties aan te bieden. Zoals de verse gerechten voor thuis van Factor!
Verse maaltijden bezorgen bij jou thuis

Verse maaltijden bezorgen bij jou thuis

Wil jij verse maaltijden bestellen? Factor helpt je daarbij en bezorgt de verse maaltijden aan huis. Factor stelt mensen in staat om online of via de app verschillende soorten verse maaltijden te kiezen, die vervolgens thuis of op kantoor worden bezorgd. Kenmerkend voor onze service is de focus op vers; de maaltijden worden bereid met verse ingrediënten. Daarnaast kun je kiezen uit een breed scala opties, waaronder flexitarisch, pescotarisch, vegetarisch of andere specifieke dieetmaaltijden. Vers eten laten bezorgen was nog nooit zo makkelijk als met Factor!
Verse maaltijden aan huis voor optimaal gemak

Verse maaltijden aan huis voor optimaal gemak

Verse maaltijden aan huis zijn enorm populair, vooral bij hen die weinig tijd of mogelijkheid hebben om zelf te koken, maar toch waarde hechten aan voedzame en smakelijke maaltijden. Factor levert verse maaltijden aan huis. Deze verse maaltijden worden gemaakt met verse ingrediënten en worden op de gekozen dag bij jou geleverd. Onze koelverse maaltijden aan huis zijn bereid met hoogwaardige ingrediënten en zijn dan ook voedzame en smakelijke opties. Ze zijn bijzonder populair bij ouderen, drukbezette families en professionals, maar ook bij mensen die herstellen van een ziekte of operatie en extra voedingszorg nodig hebben. Het verse eten wordt aan huis geleverd en het enige wat je nog hoeft te doen is het in de oven of microgolfoven te stoppen. Zo zet je binnen enkele seconden een lekkere maaltijd op tafel zonder lang in de keuken te hoeven staan.

Veelgestelde vragen over verse maaltijden aan huis van Factor

Hoe snel kan ik mijn eerste box verwachten?
Kies uit bezorging op zondagavond of maandag - net wat jouw agenda uitkomt. De deadline voor het bestellen, wijzigen of pauzeren van een box is woensdagavond vóór 23:59 uur, een week voor de bezorgdag. Oftewel: de deadline van deze woensdag geldt voor de box die volgende week wordt thuisbezorgd. Ook je gekozen maaltijden, hoeveelheid maaltijden, facturatie- en verzendinformatie kun je tot dat moment wijzigen. Na de dealine gaat ons team gelijk aan de slag. Van bestelling tot box neemt een aantal dagen in beslag, omdat we alles op bestelling maken, er met verse ingrediënten wordt gewerkt en we zo min mogelijk voedsel willen verspillen.
Zijn de maaltijden vers of vriezen jullie ze in?
Altijd vers, altijd veilig - daar draait het ons bij het thuisbezorgen van jouw box om. Om je bestelling urenlang supervers en veilig te houden, worden alle maaltijden in 100% gekoelde bezorgbussen bezorgd. Omdat we niet van het invriezen zijn, geniet je van lekkere gerechten die proeven alsof ze uit je eigen keuken komen. Zorg er voor dat je je maaltijden gelijk in de koelkast zet zodra de box er is. Na ontvangst blijven ze gemakkelijk een week lang goed. Je kunt de houdbaarheidsdatum op de verpakking vinden. Geniet van je maaltijd!
Hoeveel kost Factor?
Kies wekelijks uit 4, 6, 8, 10, 12 of 14 verse maaltijden, thuisbezorgd wanneer het jou uitkomt. Geniet al vanaf € 8,79 per maaltijd (+ € 5,99 bezorgkosten). De prijs per maaltijd is afhankelijk van het aantal gerechten dat je bestelt. Neem bijvoorbeeld een box van 4 maaltijden welke inclusief bezorgkosten € 51,95 kost, en een box van 14 maaltijden € € 129,05. Ga naar onze menupagina om per box de prijs te zien.