FactorIconChevronRightSmallKant En Klare MaaltijdenIconChevronRightSmallGoedkoop

Goedkope kant-en-klaarmaaltijden

Ontdek onze kant-en-klaarmaaltijden, perfect voor snelle, smaakvolle en budgetvriendelijke oplossingen voor elke maaltijd en vergelijk zelf de prijzen.
Ontdek onze kant-en-klaarmaaltijden, perfect voor snelle, smaakvolle en budgetvriendelijke oplossingen voor elke maaltijd en vergelijk zelf de prijzen.

Hoe het werkt

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks bereiden gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen en genieten maar

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks bereiden gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen en genieten maar

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

Goedkope kant-en-klaarmaaltijden voor elke dag

Goedkope kant-en-klaarmaaltijden voor elke dag

Op zoek naar manieren om te besparen op de dagelijkse maaltijden zonder in te leveren op smaak of voedingswaarde? Goedkope gerechten zijn de sleutel tot budgetvriendelijk avondeten dat zowel verrukkelijk als voedzaam is. Met een scala aan goedkope recepten voor avondeten kan je elke avond van de week genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, zonder je zorgen te maken over je financiën. Voor degenen die weinig tijd hebben, bieden goedkope kant-en-klaarmaaltijden een praktische oplossing die zowel eenvoudig als betaalbaar is. En voor die momenten dat je behoefte hebt aan comfort food, bieden goedkope warme maaltijden de perfecte combinatie van gemak en voldoening. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een snelle doordeweekse maaltijd of een voedzame maaltijd die iedereen aan tafel blij maakt, er zijn talloze opties voor goedkope gerechten die je portemonnee zullen sparen en je smaakpapillen zullen verwennen.
Goedkope maaltijden voor het gezin: Voedzaam en lekker

Goedkope maaltijden voor het gezin: Voedzaam en lekker

Goedkope maaltijden bereiden voor je gezin hoeft niet te betekenen dat je inlevert op smaak of voedingswaarde. Integendeel, het is perfect mogelijk om met een beperkt budget heerlijke en voedzame gerechten te bereiden die iedereen aan tafel blij maken. Door te kiezen voor goedkope gerechten, kan je elke dag variëren zonder failliet te gaan. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor goedkope gerechten die snel op tafel staan of voedzame goedkope gerechten voor het gezin die ieders honger lenigen, er zijn genoeg opties die zowel je portemonnee als je smaakpapillen tevreden stellen. Goedkope maaltijden bereiden voor je gezin betekent slim winkelen, creatief koken en genieten van de rijkdom aan smaken die budgetvriendelijke ingrediënten te bieden hebben. Laat je gezin elke dag weer genieten van de liefde en zorg die je in elke maaltijd stopt, zonder stress over de kosten.
Goedkope makkelijke en snelle maaltijden

Goedkope makkelijke en snelle maaltijden

In een tijd waarin iedereen het druk heeft en de budgetten beperkt zijn, bieden goedkope makkelijke maaltijden de perfecte oplossing voor het dagelijks leven. Deze maaltijden, voordelig en zelf te bereiden, zorgen ervoor dat lekker eten altijd binnen handbereik is, zonder je op kosten te jagen. Of je nu op zoek bent naar goedkope snelle maaltijden na een lange werkdag, of goedkope snelle gerechten voor een spontane bijeenkomst met vrienden, er is altijd een aanbod smaakvol, voedzaam en makkelijk te bereiden opties. Goedkope en makkelijke gerechten zijn niet alleen budgetvriendelijk, maar ook verrassend veelzijdig, waardoor je met minimale inspanning en basisingrediënten toch gevarieerd en gezond kan eten. Met deze maaltijden wordt het dagelijkse koken geen last, maar een leuke, betaalbare ontdekkingsreis in de keuken.
Geniet van lekkere, goedkope gerechten

Geniet van lekkere, goedkope gerechten

Wie zegt dat je voor lekkere maaltijden diep in de buidel moet tasten, heeft het mis. Lekkere, goedkope gerechten bewijzen dat je voor weinig geld toch enorm kan genieten van heerlijke, voedzame maaltijden. Deze goedkope lekkere maaltijden zijn het bewijs dat je met een beperkt budget en een beetje creativiteit elke dag iets bijzonders op tafel kan zetten. Van hartverwarmende soepen tot rijke, vullende stoofpotten, de mogelijkheden zijn eindeloos. Bovendien zorgen goedkope voedzame maaltijden ervoor dat je niet alleen je portemonnee, maar ook je lichaam een plezier doet. Door slim te kiezen voor seizoensingrediënten en door te variëren met granen, groenten en eiwitten, kan je genieten van een scala aan smaken die zowel de honger stillen als de zintuigen prikkelen. Dus, duik de keuken in en ontdek hoe eenvoudig en leuk het kan zijn om lekkere, goedkope gerechten te bereiden die iedereen zullen verrassen.
Budgetmaaltijden eten zonder hoge kosten

Budgetmaaltijden eten zonder hoge kosten

In een wereld waar de kosten van levensonderhoud almaar blijven stijgen, zijn budgetmaaltijden de oplossing voor iedereen die zowel hun financiën als hun gezondheid in het oog wil houden. Goedkope maaltijden zijn een slimme manier om heerlijk en voedzaam te eten zonder een aanslag op je portemonnee. Deze voordelige maaltijden bewijzen dat je niet hoeft in te leveren op kwaliteit of smaak om binnen je budget te blijven. Met een beetje creativiteit en enkele strategische keuzes kan je een verscheidenheid aan gerechten bereiden die zowel rijk zijn aan voedingsstoffen als vriendelijk voor je budget. Van stevige soepen en stoofschotels tot verse salades en pasta's, de mogelijkheden voor voordelige maaltijden zijn eindeloos. Door te focussen op seizoensingrediënten, in bulk aan te kopen, en restjes slim te gebruiken, kan je elke dag genieten van budgetvriendelijke maaltijden die smaakvol, verzadigend, en vooral betaalbaar zijn.

Veelgestelde vragen over goedkope maaltijden van Factor

Hoe warm ik mijn maaltijden op?
Onze chefs bereiden de maaltijden altijd vers, zodat je ze alleen nog in de oven of magnetron hoeft op te warmen. Zo gePIEPT! Op de verpakking vind je de opwarminstructies. Wat je ook kunt doen: klik op de foto van de maaltijd op onze menupagina, scrol naar beneden en klik op 'Bekijk opwarminstructies'. Verwarm je je maaltijd in de oven op, dan raden we je aan om de verpakking op een bakplaat te zetten - wel zo handig en veilig als je eten heet is. Aan taaaafel.
Wat zijn cold-pressed juices?
Cold-pressed juices zijn groente- en fruitsappen die, zoals de naam al verklapt, koud worden geperst. Doordat de 100% verse ingrediënten niet worden verhit, blijven de vitamines en mineralen goed bewaard. Zie het als een makkelijke ‘altijd bij de hand’-manier om extra groen binnen te krijgen. En vergeet vooral niet om - hoe gek het ook klinkt - op je sapje te kauwen. Door dit te doen, neemt je lichaam de gezonde voedingsstoffen namelijk pas écht goed op. Little sidenote: als het je door de drukte van de dag niet lukt om genoeg groenten en fruit binnen te krijgen, dan zijn cold-pressed juices de perfecte oplossing. Neemt niet weg dat het altijd gezonder blijft om je dagelijkse groen(te)tax te eten. Get ready to rock your day!
Kan ik een leveringsweek overslaan?
We rekenen € 5,99 bezorgkosten. Dit doen we, zodat we een goede, efficiënte bezorging kunnen garanderen. De bezorgkosten betaal je tegelijkertijd met de afschrijving van jouw Factor Box. Let op: voor veel kortingscodes geldt dat je altijd nog wel bezorgkosten betaalt.