FactorIconChevronRightSmallKant En Klare MaaltijdenIconChevronRightSmallKortingscodes

Bespaar met Factor-kortingcodes

Krijg de lekkerste kant-en-klare maaltijden thuisbezorgd en bespaar op jouw box met de kortingscodes van Factor.
Krijg de lekkerste kant-en-klare maaltijden thuisbezorgd en bespaar op jouw box met de kortingscodes van Factor.
Korting op je Factor-maaltijden

Korting op je Factor-maaltijden

Wil jij het gemak van de kant-en-klare maaltijden van Factor ervaren met speciale korting? Met onze kortingscodes bespaar je op jouw eerste box(en). Kies wekelijks uit tal van recepten en krijg de beste verse maaltijden met de juiste voedingsdoelen in precies de juiste hoeveelheden thuisbezorgd. Zo eet je vers, gevarieerd en verantwoord. Jij hebt het voor het zeggen: kies elke week zelf de maaltijden die je wilt ontvangen en het bezorgmoment. Een weekje overslaan? Geen probleem, met één klik beslis je zelf of je maaltijden wilt ontvangen. Toch niets voor jou? Dan stop je weer. Dat kan ook al na de eerste box.
De best geprijsde kant-en-klare maaltijden van Factor

De best geprijsde kant-en-klare maaltijden van Factor

Onze kortingscodes zijn bedoeld om nieuwe klanten kennis te laten maken met onze heerlijke menu's. Veel mensen denken dat ze zich een maaltijdplan als Factor niet kunnen veroorloven, wat helemaal niet waar is. We bieden zes verschillende formules aan, waarbij respectievelijk 4, 6, 8, 10, 12 of 14 heerlijke maaltijden aan huis worden bezorgd. Ons maaltijdplan begint bij 4 maaltijden per week voor € 10,99 per maaltijd en bieden een verrukkelijke, vullende portie, die past bij je gezonde levensstijl. Hoe meer je bestelt, hoe meer je bespaart. Ons vier-maaltijdenplan kost € 10,99 per maaltijd, terwijl ons veertien-maaltijdenplan slechts € 8,49 per maaltijd kost. Als je onze maaltijden eens probeert, beginnend met vier, en je vindt ze heerlijk, dan kun je upgraden naar het 14-maaltijdenplan en € 2,50 per maaltijd besparen.

Veelgestelde vragen over de Factor-kortingscodes

Lees meer over de kortingscodes van Factor en hoe je ze kunt gebruiken.
Hoe pas ik mijn Factor-korting toe?
Voer de kortingscode in bij het afrekenen om van je korting te profiteren.
Hoe kan ik zien of ik beschik over een Factor-kortingscode?
Actieve Factor-kortingscodes kun je vinden door in te loggen op je Factor account en rechtsboven op je naam te klikken. Klik op 'Planinstellingen', 'Beheren' en dan zie je de beschikbare kortingscodes onder 'Maaltijdplan'.
Zijn er ook manieren om te besparen zonder promotiecodes en kortingen?
Ja! We bieden ook Factor Freebies aan, gratis maaltijden die je verdient als je een bepaalde mijlpaal met Factor bereikt! Ze hebben een waarde van maar liefst € 83: geniet van € 43 korting op jouw eerste box, € 15 korting op de tweede en derde en € 10 korting op de vierde. Deel de korting met vrienden en familie voor wie Factor een fijne uitkomst is.