FactorIconChevronRightSmallKant En Klare MaaltijdenIconChevronRightSmallMagnetronmaaltijden

Magnetronmaaltijden

De kant-en-klare maaltijden van Factor kan je makkelijk snel in de magnetron opwarmen en zijn supersnel warm, de gerechten zijn erg voedzaam en je zal meteen smullen van de smaken!
De kant-en-klare maaltijden van Factor kan je makkelijk snel in de magnetron opwarmen en zijn supersnel warm, de gerechten zijn erg voedzaam en je zal meteen smullen van de smaken!

Hoe het werkt

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks bereiden gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen en genieten maar

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

1. Kies je maaltijden

Selecteer de maaltijden die je wilt ontvangen.

2. Perfect bereid

Onze chef-koks bereiden gerechten die bij jou thuis worden bezorgd.

3. Opwarmen en genieten maar

Geen voorbereiding nodig. Onze maaltijden zijn binnen een paar minuten opgewarmd en klaar om te eten.

De lekkerste magnetronmaaltijden

De lekkerste magnetronmaaltijden

In de wereld van snelle en gemakkelijke maaltijdoplossingen stelen de lekkerste magnetronmaaltijden de show met hun combinatie van gemak en smaak. De magnetronmaaltijden van Factor bieden een scala aan culinaire verrassingen die zelfs de meest kritische fijnproever tevreden stellen. Van rijke en romige pasta's tot exotische internationale gerechten en traditionele comfort foods, er is een magnetronmaaltijd voor elke smaakpapil. Deze maaltijden zijn niet alleen binnen enkele minuten klaar, maar zijn ook zorgvuldig samengesteld met kwaliteitsingrediënten en doordachte recepten die zorgen voor een smaakvolle ervaring bij elke hap. Of je nu op zoek bent naar een snelle lunch op kantoor of een moeiteloos diner thuis, de lekkerste magnetronmaaltijden staan klaar om je te verrassen met hun gemak en heerlijke smaken.
De beste magnetronmaaltijd van Factor

De beste magnetronmaaltijd van Factor

De beste magnetronmaaltijden van Factor onderscheiden zich door hun uitzonderlijke kwaliteit en smaak, waarmee ze de verwachtingen van kant-en-klaar eten ver overstijgen. Elk gerecht is zorgvuldig ontworpen door professionele chefs, met de nadruk op voedingswaarde, smaakdiepte en versheid van ingrediënten. Factors topmagnetronmaaltijden variëren van innovatieve internationale cuisines tot comfort food met een gezonde twist, allemaal bereid met de beste, natuurlijke producten. Voor wie op zoek is naar gemak zonder in te boeten aan kwaliteit, bieden deze maaltijden een perfecte mix van voedzaamheid, gemak en culinair genot. Of je nu een drukke agenda hebt of gewoon een avondje geen zin hebt om te koken, de beste magnetronmaaltijden van Factor staan garant voor een heerlijke en zorgeloze eetervaring.
De magnetronmaaltijden van Factor: de voordelen

De magnetronmaaltijden van Factor: de voordelen

De magnetronmaaltijden van Factor zetten een nieuwe standaard voor gemakkelijk, gezond eten zonder toegevingen te doen op het vlak van smaak. Met een focus op voedingsrijke, verse ingrediënten en door een chef-kok samengestelde recepten, bieden deze maaltijden een perfecte balans tussen gemak en culinaire excellentie. Of je nu trek hebt in een hartige stoofpot, een lichte salade of een eiwitrijke maaltijd, Factors assortiment zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten een smaakvolle en bevredigende maaltijd op tafel hebt. Ideaal voor drukke professionals, gezondheidsbewuste eters en iedereen daartussenin, zijn de magnetronmaaltijden van Factor een toonbeeld van hoe snel, gezond en heerlijk eten hand in hand kunnen gaan, rechtstreeks uit je magnetron.

Veelgestelde vragen over magnetronmaaltijden van Factor

Waarom duurt het maar een paar minuten om de maaltijden op te warmen?
Ons team doet er dag in dag uit alles aan om te zorgen dat jij je koelkast kunt vullen met de maaltijden die je vóór woensdag 23:59 uur, in de week voor de bezorgdag, hebt besteld. Hoe goed het inkoopteam er ook bovenop zit, door onvoorziene omstandigheden kan het gebeuren dat onze chefs niet alle ingrediënten voor maaltijd ‘X’ of ‘Y’ binnenkrijgen. Wat als dit het geval is? Het liefst laten we je natuurlijk niet een dag zonder maaltijd zitten. In zo’n situatie bereiden we vers een vergelijkbare maaltijd die past bij jouw eetwensen. Voordat jouw box wordt bezorgd, updaten we je per e-mail over deze verandering. Het smaakt nét zo goed, check alleen wel even de voedingsinformatie en allergenen. In een uitzonderlijk geval dat we écht geen passende vervanging voor je kunnen koken, updaten we je daar ook per e-mail over én krijg je vanzelfsprekend het bedrag van de missende maaltijd teruggestort En je weet: als je vragen hebt of niet tevreden bent met de vervangende maaltijd, dan kun je altijd contact met ons serviceteam opnemen.
Wat voor type maaltijden koken jullie?
Onze chefs bereiden elke week nieuwe maaltijden die passen bij uiteenlopende smaken en voorkeuren; keto, chef's choice, vegetarisch en pescotarisch. Mixen is altijd mogelijk. Daarbij laten we ons inspireren door wereldse keukens en verrassende smaken, zodat ons menu altijd verrassend blijft. Klik op de foto van de maaltijd (via de app en website) óf pak de verpakking van de maaltijd erbij, en je ziet altijd precies met welke ingrediënten onze chefs hebben gekookt en wat de voedingsinformatie is. Zo kun je altijd dat eten wat bij jouw voorkeur en smaak past.
Waar komen jullie ingrediënten vandaan?
We doen ons uiterste best om zo veel mogelijk producten bij lokale leveranciers in te kopen. Goed nieuws, want dat is gelukkig vaak haalbaar (én steeds vaker zelfs). Wel kan het voorkomen dat we voor seizoensgebonden producten en bepaalde ingrediënten het buiten Nederland moeten zoeken. Neem bijvoorbeeld courgette: in de zomermaanden komen ze uit Hollandse bodem, in de winter (wanneer het in Nederland te koud is) nemen we onze toevlucht tot Spanje. Weet dus dat ons inkoopteam er bovenop zit.