Zalm met pesto
romige spinazie en haricots verts in tomatenboter

Voilà, een pescotarische maaltijd met al je favoriete gezonde groenten. De in de oven geroosterde zalm wordt met romige spinazie van roomkaas, Parmezaanse kaas, uien en knoflook voorgeschoteld. De lekkere boerenkoolpesto geeft de maaltijd samen met knapperige haricots verts (en zongedroogde tomaat en basilicumboter) een extra groene touch. Niet voor niets al jaren een culinaire klassieker.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: VisGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Zalmfilet
Measurement:
Spinazie
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van
- 1
Magnetron (700W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende (x) minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
- 2
Oven (160˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 25 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.