Zalm in mosterd-dillesaus
met aardappel-spinaziepuree, wortels en sperziebonen

Wereldwijde hit binnen en buiten de deur: zalm met romige mosterd-dillesaus. De roze, vette vis wordt met knoflook op smaak gebracht, waarna het wordt geroosterd en op een bedje van aardappelpuree met knoflookspinazie wordt geserveerd. On the side zijn het in honing geroosterde wortelplakjes en sperziebonen die de maaltijd van een portie groen(ten) voorzien. Zeker weten dat je als een blok voor dit ziltzoete bord valt.
Puree van aardappel en spinazie met zalm, wortel, sperziebonen en saus met mosterd en dille
Deze maaltijd bevat 150 gram groenten.
Ingrediënten: 31% aardappel-spinaziepuree (71% aardappel, 25% spinazie, MELKPOEDER, olijfolie, specerijen, zeezout), 30% zalmfilet (98% zalm (VIS), specerijen, zeezout), 16% gekruide wortel (87% wortel, honing, olijfolie, specerijen, kruiden, zout, rookaroma), 15% gekruide sperziebonen (99% sperzieboon, olijfolie, specerijen, zeezout), 7% mosterd-dillesaus (water, room (MELK), 8% groffe mosterd (water, MOSTERDZAAD, natuurazijn, zout, kruiden, specerijen, aroma (MOSTERD)), olijfolie, specerijen (bevat MOSTERD), ui, 4,7% Dijon mosterd (water, MOSTERDZAAD, brandewijnazijn, zout), maïszetmeel, natuurlijk aroma, 1,1% dille, witte wijnazijn, zeezout), melkzuurbacteriën. E = Door de EU goedgekeurde hulpstof
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Vis, Mosterd, Melk (inclusief lactose)Aardappelen
Measurement:
Spinazie
Measurement:
Olijfolie
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Zalmfilet
Measurement:
Peen
Measurement:
Honing
Measurement:
Sperziebonen
Measurement:
Mosterd
Measurement:
Dille
Measurement:
Room
Measurement:
Witte wijnazijn
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van
Magnetron (800W):
Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Oven (170 ̊C):
Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.