Romige Dijon-varkenshaas
met knolselderij-bloemkoolpuree en broccoli

Deze keto-vriendelijke maaltijd laat je spontaan watertanden. De romige Dijonsaus - vol knoflook, pit en boterachtige smaak - is precies wat de gegrilde varkenshaas nodig heeft. Het vlees wordt samen met een puree van bloemkool en knolselderij met boter en roomkaas geserveerd. En om het gerecht af te maken, mengen knapperige broccoliroosjes met geroosterde knoflook zich in het geheel.
Ingrediënten: 34% bloemkoolpuree (48% bloemkool, 28% knolselderij, room (melk), roomkaas (karnemelk, room (melk), zout, zuursel), boter (melk), melkpoeder, olijfolie, bieslook, peper), 30% gemarineerd varkensvlees (90% gegaard varkensvlees (93% varkensvlees, water, aardappelzetmeel, zout, zuurteregelaar (E640)), olijfolie, specerijen (bevat mosterdzaad), 1,4% Dijon mosterd (water, mosterdzaad, brandewijnazijn, zout), oregano), 21% broccoliroosjes (91% broccoli, olijfolie, specerijen, zeezout, zout, citroenvezel, antioxidant (E330)), 14% mosterdsaus (54% room (melk), olijfolie, 8% mosterd (water, mosterdzaad, azijn, zout, specerijen, natuurlijk aroma, mosterdzaad), 7% Dijon mosterd (water, mosterdzaad, brandewijnazijn, zout), boter (melk), specerijen (bevat mosterdzaad), ui, parmezaanse kaas (melk), maïszetmeel, kruiden, natuurlijk aroma, witte wijnazijn), melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Selderij, Mosterd, Melk (inclusief lactose)Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Varkenshaas
Measurement:
Bloemkool
Measurement:
Knolselderij
Measurement:
Broccoli
Measurement:
Ui
Measurement:
Dijon Mosterd
Measurement:
Room
Measurement:
Roomkaas
Measurement:
Boter
Measurement:
Melkpoeder
Measurement:
Parmezaanse kaas
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Bieslook
Measurement:
Oregano
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Kruiden
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Citroen
Measurement:
Witte wijnazijn
Measurement:
Maiszetmeel
Measurement:
Mosterdzaad
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 4 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.