Romige Dijon-varkenshaas
met knolselderij-bloemkoolpuree en broccoli
Deze keto-vriendelijke maaltijd laat je spontaan watertanden. De romige Dijonsaus - vol knoflook, pit en boterachtige smaak - is precies wat de gegrilde varkenshaas nodig heeft. Het vlees wordt samen met een puree van bloemkool en knolselderij met boter en roomkaas geserveerd. En om het gerecht af te maken, mengen knapperige broccoliroosjes met geroosterde knoflook zich in het geheel.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: MosterdGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Varkensfilet
Measurement:
Mosterd
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (700W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende (x) minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
- 2
Oven (160˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 25 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.