Skip to main content

Pasta in romige pestosaus

met geroosterde groente en sperziebonen

Pasta in romige pestosaus
Vegetarisch

Deze voedzame pasta trottole heeft ‘t allemaal. Gemaakt van een mix van volkoren spelt en pastinaak (extra groenten), bedekt met geroosterde cherrytomaatjes, paprika en courgette. Over de pasta en groenten gaat een romige pesto van basilicum en spinazie. En on the side? Sperziebonen. Buon appetito!

Gekookte pastinaakpasta met paprika, courgette, spinazie-roomsaus en sperziebonen

Deze maaltijd bevat 251 gram groenten.

Ingrediënten: 26% sperziebonen, water, 10% pasta [volkoren SPELTMEEL, 35% pastinaak, TARWEBLOEM], 8% kookroom [room (MELK), maïszetmeel], 8% courgette, 8% paprika rood, cherrytomaat, kaasvlokken [MELK, zout, zuursel, microbiologisch stremsel], 3% spinazie, olijfolie pomace, knoflook, maïszetmeel, zeezout, limoensap, basilicum, geroosterde uipoeder, peterselie, zwarte peper, melkzuurbacteriën

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)588kcal131kcal
Energie (kJ)2459kJ547.7kJ
Vetten25.8g5.7g
waarvan verzadigd9.7g2.2g
Koolhydraten64.9g14.5g
waarvan suikers11.1g2.5g
Vezels11.5g2.6g
Eiwitten17.6g3.9g
Zout1.81g0.4g
Voedingswaarde kan bij de levering iets afwijken.

Ingrediëntenlijst

AllergenenTarwe, Spelt, Melk (inclusief lactose)
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.

Sperziebonen

Measurement:

Pasta

Measurement:

Culinaire room

Measurement:

Courgette

Measurement:

Rode paprika

Measurement:

Cherrytomaten

Measurement:

Kaasvlokken

Measurement:

Spinazie

Measurement:

Knoflook

Measurement:

Olijfolie

Measurement:

Maiszetmeel

Measurement:

Zeezout

Measurement:

Limoensap

Measurement:

Basilicum

Measurement:

Geroosterde Uienpoeder

Measurement:

Peterselie

Measurement:

Zwarte peper

Measurement:

Melkzuurbacteriën

Measurement:

Zo geniet je er op z'n best van

1

Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 3,5 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

2

Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve en prik enkele gaatjes in de folie. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp.

Voedingswaarde per portie

Per portiePer 100 g
Energie (kcal)588kcal131kcal
Energie (kJ)2459kJ547.7kJ
Vetten25.8g5.7g
waarvan verzadigd9.7g2.2g
Koolhydraten64.9g14.5g
waarvan suikers11.1g2.5g
Vezels11.5g2.6g
Eiwitten17.6g3.9g
Zout1.81g0.4g
Voedingswaarde kan bij de levering iets afwijken.
Aan de slag

Geniet van verse maaltijden, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.