Kipfilet met zongedroogde tomaat
en courgette-spaghetti

Dit wordt comfortabel tafelen vol huisgemaakte smaken. De gegrilde kipfilet wordt met basilicum, oregano en knoflook gekruid, en met een crèmesaus van zongedroogde tomaten, Parmezaanse kaas en spinazie overgoten. En het bijgerecht? Courgette-spaghetti om het laatste beetjes saus lekker mee op te slurpen - eet smakelijk.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Kipfilet
Measurement:
Courgette
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (700W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende (x) minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
- 2
Oven (160˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 25 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.