Indiase biryani rijst
met bloemkool tandoori en kerrieyoghurt
Deze Indiaas-geïnspireerde vegetarische maaltijd is er één boordevol smaak en textuur. Bruine en witte basmatirijst worden samen met verse gember, tomaten en specerijen (curryblaadjes, fenegriek en kurkuma) gekookt. Daarbij wordt het met gestoomde wortels, sperziebonen, zoete maïskorrels en gekruide cashewnoten geserveerd. De tandoori-bloemkoolroosjes in een kerrie-honingboter en de kokosyoghurtsaus maken het Indiase bord helemaal af.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Geproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Basmatirijst
Measurement:
Bloemkool
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (700W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende (x) minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
- 2
Oven (160˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 25 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.