Langzaam gegaard rundvlees met mosterdsaus
spinazie-aardappelpuree en balsamico-spruitjes
Het traditionele Hollandse AVG'tje met een twist: het rundvlees wordt langzaam in rode wijn, ui, knoflook en rozemarijn gegaard tot het botermals is. Romige aardappelpuree met knoflookspinazie, en een huisgemaakte saus van mosterd en mierikswortel maken het tot een voedzame maaltijd. En de geroosterde balsamico-spruitjes zorgen als bijgerecht voor een mooie balans - aan taaaafel.
Ingrediënten: 35% spinaziestamppot (71% aardappel, 21% bladspinazie, boter (melk), melkpoeder, olijfolie, specerijen, zeezout, uienpoeder), 24% gebakken spruiten (92% spruit, olijfolie, 3,2% balsamico azijn (wijnazijn, druivenmostconcentraat, druivenmost), zeezout, kruiden, zwarte peper), gegaard rundvlees (99% rundvlees, specerijen, zout, aroma, water), 16% rode wijnsaus (water, 9% rode wijn, tomatenpuree, maïszetmeel, ui, specerijen, natuurlijk aroma, rozemarijn, zeezout), 7% mosterdsaus (zure room (melk), room (melk), 17% Dijon mosterd (water, mosterdzaad, brandewijnazijn, zout), water, mosterdzaad, azijn, 0,44% mierikswortel, zout, zeezout, specerijen, citroensap, natuurlijk aroma), melkzuurbacteriën.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Allergenen: Melk (inclusief lactose), MosterdGeproduceerd in een omgeving waar ook pinda’s, noten, soja, tarwe, eieren, melk, zeevruchten (schaaldieren en vis), sesam, sulfieten en mosterd worden verwerkt.Rundvlees
Measurement:
Aardappelen
Measurement:
Spinazie
Measurement:
Spruiten
Measurement:
Boter
Measurement:
Melkpoeder
Measurement:
Balsamicoazijn
Measurement:
Rode wijn
Measurement:
Tomatenpuree
Measurement:
Zwarte peper
Measurement:
Olijfolie pomace
Measurement:
Specerijen
Measurement:
Zeezout
Measurement:
Uienpoeder
Measurement:
Maiszetmeel
Measurement:
Ui
Measurement:
Rozemarijn
Measurement:
Zure room
Measurement:
Room
Measurement:
Dijon Mosterd
Measurement:
Mosterdzaad
Measurement:
Azijn
Measurement:
Mierikswortel
Measurement:
Citroensap
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (800W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende 4 minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
- 2
Oven (170˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 20 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.