Aziatisch-geïnspireerde Pinda Bowl
met korianderquinoa en zoete aardappelen, pittige pinda's en sesambroccoli
Deze bowl vol Aziatische smaken is een schot in de roos. Quinoa wordt geserveerd met geroosterde zoete aardappelen en knapperige pinda's omhuld met een kruidige mix van gochugaru (Koreaanse chilivlokken). Verder wordt de maaltijd opgevrolijkt met rode en groene paprika's, knoflook en verse koriander. Schenk als finishing touch de saté-stijl pindasaus over de bowl, en serveer er voor wat extra Azië broccoli met geroosterde sesamzaadjes bij.
Voedingswaarde per portie
Ingrediëntenlijst
Zoete aardappel
Measurement:
Quinoa
Measurement:
Zo geniet je er op z'n best van:
- 1
Magnetron (700W): Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in de magnetron en verwarm de maaltijd gedurende (x) minuten. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
- 2
Oven (160˚C): Verwarm de oven voor. Verwijder de kartonnen sleeve. Open de folie gedeeltelijk om het bijgevoegde cupje uit de maaltijd te halen en vouw de folie terug. Plaats het bakje in een voorverwarmde oven en verwarm de maaltijd gedurende 25 minuten in de oven. Laat de maaltijd daarna nog 1 minuut rusten voor het verwijderen van de folie. Pas bij het openen op voor vrijkomende damp. Voeg de inhoud van het cupje toe aan de maaltijd.
Voedingswaarde per portie
Geniet van verse maaltijden en juices, samengesteld door diëtisten. Aantal maaltijden wijzigen, week overslaan of duik je zelf weer vaker de keuken in? Regel het met de app.